Čeština za pracovním stolem Praktické lekce z úřední korespondence - Slejšková, Lucie (Grada, 2013)
Kdo z nás někdy nemusel napsat oficiální dopis nebo e-mail? A kdo z nás někdy nezaváhal, jak jej začít, co s oslovením, jak se rozloučit...
Keywords: Ostatní jazyky