Tréma - jak s ní bojovat - Novák, Tomáš (Grada, 2014)
Bojujete v náročných a důležitých situacích s nadměrnou obavou, napětím a strachem z vlastního neúspěchu? Brání vám tréma v seznámení? Zajímá vás, jak nevychovat malého trémistu? Pak je tato kniha určena právě vám. Renomovaný český psycholog, PhDr. Tomáš Novák se nezaměřuje jen na projevy trémy zkouškové, řečnické či studijní, ale také na trému jako na protiklad asertivity v pracovních vztazích. Nezapomíná samozřejmě ani na trému při seznamování se a v rodině, která velmi často vede k neobratnostem a nedorozuměním.
Keywords: Psychologie pro každého