Markova farmakoterapie vnitřních nemocí 5., zcela přepracované a doplněné vydání - Marek, Josef (Grada, 2019)
Již páté vydání mimořádně úspěšné publikace - bestselleru, jehož téma zajímá celou lékařskou veřejnost. Kniha poprvé nese název MARKOVA farmakoterapie vnitřních nemocí, i když ji pod vedením editorů prof. MUDr. Josefa Marka, DrSc., a nově i prof. MUDr. Michala Vrablíka, Ph.D., sepsalo několik desítek odborníků.
Keywords: Interna