Jídelníček kojenců a malých dětí 3., doplněné a aktualizované vydání - Gregora, Martin (Grada, 2014)
Kniha, podle které lze opravdu zdravě vařit pro nejmenší děti! Pokud vám není lhostejné, jak se vaše dítě od útlého věku stravuje, je tato příručka určena právě vám. Zkušený pediatr a autor řady vyhledávaných publikací o péči o malé děti poskytuje důležitá doporučení pro přípravu racionální dětské stravy.
Keywords: Kuchařky; Výživa dětí; Rady pro rodiče