Marie Terezie Tajnosti císařských komnat - Válková, Veronika (Bambook, 2014)
Chtěli byste se jen na chvilku podívat do historie a zažít to, co v dané době zažívali vaši předkové? Vydejte se tedy s Bárou již podruhé do 18. století, kdy v českých zemích vládla habsburská císařovna Marie Terezie. Na vlastní kůži poznáte, jaký život tehdy vedly malé princezny...
Keywords: Čtení s poučením; Dobrodružství, napětí, fantasy