Egypt V nitru pyramidy - Válková, Veronika (Bambook, 2013)
Tentokrát Báru poslal kouzelný atlas skoro doprostřed Nilu, ve kterém se proháněli hladoví krokodýli. V Egyptě na Báru čeká napínavé pátrání po smyslu záhadného vzkazu, které ji přivede na stopu spiknutí proti králi a nakonec až do samého nitra pyramidy...
Keywords: Čtení s poučením; Dobrodružství, napětí, fantasy