Terezínské ghetto Tajemný vlak do neznáma - Válková, Veronika (Bambook, 2013)
Takhle hororovou noc Bára ještě nezažila! Právě zuří druhá světová válka a ona se ocitne v naprosto pustém městě, kam Hitler sváží židy z celých Čech... V Terezíně. Postupně se dozvídá, že se nachází v koncentračním táboře, a musí přežít! Podaří se jí to?
Keywords: Čtení s poučením; Dobrodružství, napětí, fantasy