Vikingové Záhada rohatých přileb - Válková, Veronika (Bambook, 2013)
Ocitnout se mezi vikingy není žádný med. Smrdí cibulí, chrápou jako medvědi a neustále se vytahují, kdo pobil víc nepřátel. Jsou to ale vůbec vikingové, když nemají na přilbách rohy?! Téhle záhadě chce Bára přijít na kloub, v první řadě však musí překazit chystanou vraždu náčelníka dračí lodi Sigurda.
Keywords: Čtení s poučením; Dobrodružství, napětí, fantasy