Velká kniha rock'n'rollových jmen - Adam, Dolgins (Volvox Globator, 2019)
Jak velice trefně poznamenal David St. Hubbins ze Spinal Tap: "Mezi úplnou pitomostí a bezvadným nápadem je velice tenká hranice." To se samozřejmě týká i názvů rockových kapel. Některé jsou výborné, některé otřesné a některé jsou otřesně výborné. Některé, například The Rolling Stones nebo Cat Power, byly narychlo vybrány, když bylo potřeba domluvit akci nebo vydat singl. Některé byly naplánované dlouho dopředu, např. Arctic Monkeys, Aerosmith a Smashing Pumpkins, které všechny vznikly z mladistvých snů. A proč si, pro všechno na světě, čtyři bílí chlápci z Británie zvolí právě jméno Asia? Přečtěte si knihu a zjistíte to.
Keywords: Světová současná beletrie