Můj příběh - Sannikov, Andrej (Volvox Globator, 2018)
ndrej Sannikov je politický a sociální aktivista, koordinátor sociálního programu "Evropské Bělorusko" a iniciativy "Chartyja 97". V roce 2010 kandidoval v prezidentských volbách v Bělorusku. Jeho autobiografie mapuje jeho život a soustředí se především na jeho odpor proti Alexandru Lukašenkovi, kvůli němuž byl nucen odejít z Běloruska.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy