Mikrobiologie Pro studenty zdravotnických oborů, 2., doplněné a přepracované vydání - Schindler, Jiří (Grada, 2014)
Druhé, doplněné a přepracované vydání učebnice pro studenty bakalářského studia ošetřovatelství, vyšších odborných zdravotnických škol, přírodovědných oborů, pro žáky zdravotnických škol a gymnázií, asistenty hygienické služby, nutriční terapeuty. Text je doplněn tabulkami, grafy a fotografiemi.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory