Vybrané determinanty a mechanismy hlasu, řeči a orofaciálních procesů v logopedickém výzkumu - Vitásková, Kateřina (Univerzita Palackého v Olomouci, 2022)
Kolektivní monografie popisuje zkoumání specifických determinantů a mechanismů poruch verbální a neverbální komunikace, hlasu, jazykově-kognitivních a orofaciálních procesů z logopedického a speciálněpedagogického hlediska.
Keywords: Logopedie