Antologie textů s tematikou šoa pro 6.-9. ročník ZŠ - Mašát, Milan (Univerzita Palackého v Olomouci, 2020)
Antologie textů s tematikou šoa pro 6.-9. ročník ZŠ představuje soubor 28 ukázek především z intencionální lteratury s daným tématem. Antologie je určena průřezově pro všechny ročníky 2. stupně ZŠ.
Keywords: Historické romány