PhD existence 15 : "... a občanku máš?" Česko-slovenská psychologická konference (nejen) pro doktorandy a o doktorandech. Bulletin abstraktů - Eva (Univerzita Palackého v Olomouci, 2025)
Letošní ročník nese příznačný podtitul "... a občanku máš?" a v duchu oslav tohoto významného milníku lidského života se můžete těšit především na příspěvky z oblasti vývojové i pedagogické a školní psychologie, klinické psychologie i příbuzných disciplín. Vaší pozornosti by kromě zvaných přednášek neměla uniknout ani posterová sekce a především komiksová soutěž na téma PhD existence, jíž se můžete zúčastnit! Stačí přihlásit své dílo u kolegyní na registraci a doufat, že si získá hlasy publika (samozřejmě můžete hlasovat taky) - výsledky budou vyhlášeny v rámci konference a výherce i jednoho hlasujícího čekají zajímavé ceny.
Keywords: Psychologie a pedagogika