15 nejlepších metod, jak pomoci sám sobě Od zklidnění dechu po sílu vděčnosti - Marx, Susanne (Grada, 2013)
Po každé krizi následuje nový začátek. Abychom jej zvládli snadněji, existuje mnoho metod a technik, jimiž si můžeme pomoci. Která je však vhodná pro jaký problém? Jak ji nejlépe použít? V tomto malém rádci najdete poprvé na jednom místě ty nejlepší metody z východní i západní tradice. Všechny jsou snadno použitelné a mají silný a okamžitý účinek. Zkušená autorka každou metodu krátce a srozumitelně představuje a na základě vlastních zkušeností nabízí užitečné tipy a rady pro její využití a také zajímavé informace o jejích účincích.
Keywords: Štěstí a pozitivní myšlení