Ekonomické nepravidelníky - Modrý, pták (Institut liberálních studií, 2011)
tručné dějiny ekonomického myšlení od Modrého ptáka srozumitelně shrnují myšlenky dvaadvaceti největších světových ekonomů napříč třemi staletími.
Keywords: Ekonomie