Andragogický slovník 2., aktualizované a rozšířené vydání - Průcha, Jan (Grada, 2014)
Seznamte se s druhým, aktualizovaným a rozšířeným vydáním úspěšného slovníku andragogiky, vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů, zaměřeným na termíny a základní reálie daného tématu.
Keywords: Andragogika; Slovníky