Anatomie 3 Třetí, upravené a doplněné vydání - Čihák, Radomír (Grada, 2016)
Třetí - potřetí! Trojdílná Anatomie profesora Čiháka a spolupracovníků, jeden z vrcholů odborné domácí literatury, základní studijní materiál pro mediky, lékaře v atestační přípravě a specialisty v jednotlivých oborech. Nyní i třetí díl v již třetím vydání. Nesmí chybět ve Vaší knihovně!
Keywords: Teoretické obory