Základy rodinných domů tradiční i moderní typy zakládání - Kubečková, Darja (Grada, 2016)
Rodinný dům musí mít kvalitní základy. Kromě založení na plošných základech, které můžeme označit za tradiční a nejběžnější metody zakládání, jsou v knize uvedeny zejména způsoby zakládání s využitím nových, moderních technologií a materiálů.
Keywords: Stavebnictví