Stavební truhlářství Tradice z pohledu dneška - Dirlam, Martin (Grada, 2013)
Reedice příručky pro stavební truhláře z roku 1909. Na více než 260 kresbách je detailně rozkresleno řešení tradičních postupů, ale i konstrukce speciální, jako jsou okenice, žaluzie či rolety u oken, okna posunovací i sklápěcí včetně kování a dalších mechanismů i trámové a kazetové stropy.
Keywords: Stavebnictví