Pedagogicko-psychologické aspekty expresivních terapií u jedinců se speciálními vzdělávacími potřebami - Petra (Univerzita Palackého v Olomouci, 2022)
Kolektivní monografie přináší speciálněpedagogický pohled na vybrané expresivní terapie. Úvodní kapitola tvoří teoretický popis expresivních terapií a jejich současný stav v České republice a na Slovensku. Na ni pak navazují praktické kapitoly v nichž jsou rozebírány jednotlivé expresivní terapie.
Keywords: Speciální pedagogika