Constructivist Educational Psychology and Systemic Thinking: Principles, Concepts, and Examples - Trnka, Radek (Univerzita Palackého v Olomouci, 2022)
Kniha poskytuje přehled základních principů konstruktivistické pedagogiky a konstruktivistické pedagogické psychologie včetně příkladů jejich praktických aplikací.
Keywords: Psychologie odborná