Nejsem žádná lvice Životní příběh legendární hlasatelky - Braunová, Petra (65. pole, 2010)
První podrobné, upřímné a ucelené vyprávění legendární televizní hlasatelky Kamily Moučkové.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy