Psychiatrické minimum - Kučerová, Helena (Grada, 2013)
Kniha přibližuje čtenářům obor psychiatrie. Na našem knižním trhu je ojedinělá tím, že se zaměřuje na široký okruh veřejnosti - vítanou pomůckou může být zejména těm, kdo se v okruhu svých blízkých setkávají s psychicky nemocným člověkem.
Keywords: Psychiatrie, psychoterapie