Access 2013 podrobný průvodce - Písek, Slavoj (Grada, 2013)
Chcete-li se naučit správně a efektivně využívat Access v jeho nejnovější verzi 2013 pro správu svých dat a databází, či pracujete s větším množstvím informací a potřebujete mít o nich rychlý přehled, pak je tento skvělý průvodce z pera velmi zkušeného autora a odborníka na problematiku Accessu právě a přesně pro vás.
Keywords: Kancelářské programy