Office 2013 podrobný průvodce - Šimek, Tomáš (Grada, 2013)
Kniha přiblíží programy Office jak počítačovým začátečníkům, tak i jeho pokročilejším uživatelům. Postupuje od jednodušších operací v jednotlivých programech Office, až po sofistikovanější práci při přenosech údajů mezi programy.
Keywords: Kancelářské programy