Numerologie číselných mřížek - Kruml, František (Volvox Globator, 2013)
Kniha se zabývá jednou z metod moderní západní numerologie, tzv. numerologií číselných mřížek založenou na číselném čtverci, který pracuje, podobně jako astrologie, s datem narození a vychází z tradičních symboliky devíti základních čísel významově spojených s astrologickými planetami. Data narození vytvářejí různé typy mřížek, v knize jsou tyto typy demonstrovány na příkladech dat narození některých slavných a známých osobností. Můžete si vyhledat, ke kterému typu patří vaše osobní mřížka, kniha vás naučí, jak snadno provést analýzu svého jména či data narození, poučí vás o významu jednotlivých čísel i jejich kombinací a osvětlí vám zvláštní případy, kdy některé číslo naopak chybí. Numerologie číselných mřížek je kniha vhodná nejen pro začátečníky, kteří se chtějí seznámit s touto numerologickou metodou, ale i pro každého, kdo chce prohloubit své porozumění symbolice čísel, s níž pracovali již staří Řekové či kabalističtí učenci.
Keywords: Sebepoznání