Cestou necestou - Fric, Josef (Volvox Globator, 2015)
Tato kniha vám ukáže jinou cestu, na kterou se vydáte, pokud si v klidu na chvíli sednete. Nebude trvat dlouho a poznáte sebe i svět mnohem více, než kdybyste projeli celou Zemi křížem krážem. Tato cesta není jednoduchá, přesto stačí jediný krok touto necestou, abyste poznali, že jste se vydali správným směrem.
Keywords: Harmonie těla a duše