Word 2013 podrobný průvodce - Šimek, Tomáš (Grada, 2013)
V této knize se čtenář doví vše podstatné o aplikaci MS Word 2013. Popisují se zde všechny základní informace o tom, jak program spustit, jak se orientovat v jeho prostředí a jak vkládat, upravovat a zpracovávat data. Cílem této knihy je nejen nabídnout ucelený pohled na techniky, s jejichž pomocí lze snadno získat dokument profesionálního vzhledu, ale také na obecné praktiky správného psaní různých typů dokumentů. A protože názorné ukázky jsou podstatou efektivního vysvětlení problému, jsou součástí knihy i kapitoly o vkládání jiných částí dokumentu než je text, tedy tabulek, obrázků, fotografií či kreseb. Vše je doplněno velkým množstvím názorných obrázků.
Keywords: Kancelářské programy