PowerPoint 2013 snadno a rychle - Král, Mojmír (Grada, 2013)
Tato kniha je určena všem, kteří se chtějí seznámit se základy programu MS PowerPoint 2013 a chtějí s jeho pomocí vytvářet jednoduché prezentace. U čtenáře se předpokládá základní znalost práce s počítačem a operačním systémem Windows. Je potřeba jistá zručnost při práci s myší, zejména při formátování grafických objektů. Po prostudování této knihy by měl být čtenář schopen sestavit jednoduchou prezentaci prakticky s libovolným námětem.
Keywords: Kancelářské programy