Ekonomie v jedné lekci - Henry, Hazlitt (Liberální institut, 1999)
Úspěšná kniha pro každého, kdo chce pochopit základní principy fungování ekonomiky. Zajímavě vysvětluje podstatu hospodářských činností, ekonomických jevů a procesů jako součásti obecnějších společenských problémů. Srozumitelně, logicky a přesvědčivě a při tom bez použití jediné rovnice autor vysvětluje a na konkrétních případech ilustruje základní ekonomické činnosti a vyvrací nejčastější omyly a mýty.
Keywords: Ekonomie