Management sportovních akcí - Prukner, Vítězslav (Univerzita Palackého v Olomouci, 2024)
Cílem této studijní opory je seznámit studenty se základními funkcemi managementu, tj. plánováním, organizováním, vedením lidí, kontrolou a rozhodováním, při řízení sportovních akcí. Tento studijní materiál je zaměřen na osvojení základních manažerských kompetencí (stanovení cílů a plánování, tvorba organizačních struktur, vedení lidí, kontrola) a rozvoj osobních dovedností (efektivní manažerská komunikace, umění motivace, vedení zpětnovazebných rozhovorů, efektivní řízení času apod.) při přípravě, realizaci a vyhodnocení výsledků sportovních akcí.
Keywords: Podnikání a management