Emoce a hodnotová výchova v literatuře na základní škole - Mikšíková, Veronika (Univerzita Palackého v Olomouci, 2020)
Hodnoty neodmyslitelně patří ke vzdělávání a práci s dětmi, ale přesto v naší zemi není dostatek knih, které by se této tematice věnovaly. Toto dílo nabízí teoretické informace i praktické zkušenosti autorky s hodnotovou výchovou v kombinaci s literaturou na základní škole.
Keywords: Didaktika