Powerjóga Nová cesta - Krejčík, Václav (Grada, 2013)
Powerjóga, relaxace, řízené dýchání, způsoby detoxikace organismu a vhodná strava jsou prostředky, které po začlenění do každodenního programu pomohou všem zájemcům ke zdraví a pohodě. Vydejte se na cestu sebepoznávání a odpovědnosti vůči sobě samým. V knize naleznete mimo jiné popis správného provedení jednotlivých ásan včetně konkrétních fotografií a jejich sestavení do různých cvičebních sekvencí powerjógy. Autor na základě vlastních dlouholetých zkušeností připravil vybrané techniky správného dýchání, relaxace a meditací a návod na detoxikaci v pravidelných rituálech souvisejících s ročním obdobím s doporučenou stravou a recepty. Dále vás bude s obrovským osobním procítěním detailně provázet dvanáctitýdenním domácím kurzem, ve kterém získáte správné pohybové, stravovací, relaxační a očistné návody, jak prožít svůj život zdravěji!
Keywords: Sporty