Hugo má prvotřídní plán! - Zett, Sabine (Bambook, 2014)
Hugo, ten největší bourák (nebo snad smolař?) ze školy, je znovu tady! Ve druhém dílu úspěšné knižní série nastupuje slávychtivý puberťák s prvotřídním plánem, jak odhalit tajného agenta uprostřed nic netušících spolužáků. Superdokonalou záchrannou akci hatí společenství protihugovců a nesnesitelná kariérová poradkyně.
Keywords: Doplňkové učebnice; Dobrodružství, napětí, fantasy