Skútry Manet a Tatran historie, vývoj, technika, renovace - Malypetr, Marcel (Grada, 2013)
Skútry Manet a Tatran představovaly osamocenou "skútrovou" epizodu v historii Považských strojíren. Originální konstrukce byla zcela odlišná od souputníka skútru Čezeta, ve své době srovnatelná se zahraniční konkurencí.
Keywords: Retro