Kocovina šumavského léta - Sichinger, Martin (65. pole, 2018)
Vimperk, červen 1987. Velitel místní stanice VB se před festivalem Setkání mládeže Šumavy chystá na návštěvu významného politického hosta a snaží se zabránit všem provokacím.
Keywords: Česká současná beletrie