Odstraňování vlhkosti sanace vlhkého zdiva - Solař, Jaroslav (Grada, 2013)
Máte vlhký sklep nebo dokonce mokré zdi v bytě? Nevíte, jak je možné se vlhkosti zbavit? Pak vám pomůže tato praktická příručka. Dozvíte se v ní, jak je možné vlhkost změřit, jaké mohou být její příčiny i jakou metodu zvolit k jejímu odstranění. Autor v knize popisuje základní typy sanačních metod a předkládá jejich výhody a nevýhody. Dozvíte se také, kdy je lepší zvolit metodu destruktivní (například podřezání stavby) a kdy se uchýlit k metodám nedestruktivním. Pojednáno je zde také o problematice navrhování podlahových konstrukcí při sanaci vlhkého zdiva, a také jak se při odstraňování vlhkosti zbavit i pronikání radonu do obytných prostor. Kniha je určena širšímu okruhu čtenářů. Užitečné informace zde naleznou také stavební odborníci.
Keywords: Hobby