Farmakologie pro fyzioterapeuty Průvodce vybranými kapitolami s ukázkami léčivých přípravků - Opavský, Jaroslav (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Publikace seznamuje fyzioterapeuty s vybranými kapitolami farmakologie pro potřeby jejich profesní praxe.
Keywords: Farmacie, farmakologie