Coolman a já Zachraň se, kdo můžeš - Bertram, Rüdiger (Bambook, 2014)
COOLMAN je opět tady! Káj a jeho věrný společník se vracejí v druhém komiksovém románu z oblíbené knižní série. Čtrnáct dní v Londýně! Nezní to skvěle? S COOLMANEM to rozhodně pohodička nebude. Jak už jste si u těch dvou kumpánů asi zvykli, o katastrofy není nouze! Zkrátka opět cool čtení - a nejen pro puberťáky.
Keywords: Doplňkové učebnice; Dobrodružství, napětí, fantasy