Somatopatologie Nauka o nemocech těla - Orel, Miroslav (Grada, 2014)
Tato publikace přináší základní informace o nemocech těla. Najdete v ní poznatky o mechanismech vzniku nemocí, jejich třídění a klasifikaci, ale také o členění lékařských oborů nebo o celostním pohledu na zdraví a nemoc. Je obtížné zhustit vše, co o nemocech víme, do jedné publikace - to podstatné však v naší knize rozhodně najdete.
Keywords: Psychologie odborná; Pro humanitní obory