Farmakoterapie kardiovaskulárních onemocnění 3., zcela přepracované a doplněné vydání - Špinar, Jindřich (Grada, 2017)
Třetí, zcela přepracované vydání našich předních kardiologů navazuje na předchozí dvě úspěšná vydání publikace. Kniha je určena především pro praktické lékaře, internisty a kardiology, ale využijí ji rovněž medici a lékaři všech ostatních odborností.
Keywords: Kardiologie, angiologie