Šetření sexuálních deliktů v církvi a ve státě - Botek, Libor, (ed.) (Univerzita Palackého v Olomouci, 2024)
Sborník sestavený jako výstup z programu celoživotního vzdělávání pro pracovníky církevních soudů a ostatních církevních institucí s názvem Šetření sexuálních deliktů v katolické církvi, organizovaného CMTF UP v Olomouci. Spolu s konferencí na stejné téma potvrzuje a prezentuje spolupráci odborníků na kanonické i sekulární právo a odborníků z oblasti psychologie, psychiatrie, státních institucí i neziskového sektoru a poslouží jako pomůcka pro komplexní vzdělávání v této oblasti.
Keywords: Psychologie