Matematická analýza 1 - Tomeček, Jan (Univerzita Palackého v Olomouci, 2024)
Tato skripta jsou určena jako učební text k předmětu Matematická analýza 1, vyučovaného v rámci studijních programů Aplikovaná matematika a Matematika na Přírodovědné fakultě Univerzity Palackého v Olomouci. Obsahuje diferenciální a integrální počet funkce jedné proměnné. Kromě toho obsahují stručný úvod do predikátové logiky, základní množinové pojmy, potřebné pojmy z algebry a také axiomatické zavedení reálných čísel včetně odvozených pojmů a popis jejich vlastností.
Keywords: Vysokoškolská pedagogika