Speciální neurologie - Bártková, Andrea (Univerzita Palackého v Olomouci, 2020)
Speciální neurologie je základní pregraduální i postgraduální učebnicí speciální neurologie, která shrnuje současné poznatky o patologii, patofyziologii, klinických projevech, diagnostice a léčbě onemocnění nervové soustavy člověka. Projevy onemocnění jednotlivých systémů periferní a centrální nervové soustavy, jejich klinciké projevy, klinická a paraklinická diagnostika a současné léčebné postupy jsou pospány v celkem 25 kapitolách.
Keywords: Neurologie