U útulku 5 - Edgar, Dutka (Listen, 2022)
U útulku 5 - tak zní adresa dětského domova, do něhož je umístěn sedmiletý Ben se svou sestrou poté, co je jejich matka v roce 1948 zatčena a odsouzena. Nové, rozšířené vydání sbírky povídek, která byla sice napsána již v roce 1963, nicméně tehdy ji všechna všechna nakladatelství odmítla, a tak čekala na své vydání až do roku 2003 - a následně byla nominována na cenu Magnesia Litera. Druhé, rozšířené vydání.
Keywords: Beletrie; Společenské romány