Úkryt Nezdolná: Kniha pátá - Karen, Lynch (Yoli, 2025)
Rolandu Greenovi se daří skvěle. Střední škola je za ním, má skvělý nový mustang, dobrou práci a plány do budoucna. Ve svých osmnácti patří k nejsilnějším členům smečky a upírů zabil víc než většina vlků za celý život. Lepší už to ani být nemůže. Až na jednu věc. Chystá se setkání smečky vlkodlaků z celého Maine, kde se budou projednávat důležité záležitosti a dojde i na seznamování a hledání partnerů. Kolem Rolanda se točí plno nezadaných dívek a jako synovec alfy pro ně představuje ideální cíl. Najít si družku je ale to poslední, o co má zájem, a udělá, co bude v jeho silách, aby zůstal svobodným vlkem. Jenže pak potká ji. Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti