Dokonalý Dům (Psychologický thriller o Jessie Huntové-kniha třetí) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2019)
V DOKONALÉM DOMĚ (knize č. 3) se kriminální profilující psycholožka Jessie Huntová, 29, čerstvá absolventka Akademie FBI vrací, jen aby zjistila, že ji pronásleduje její vražedný otec a ona je uvízlá v nebezpečné hře na kočku a myš. Při tom všem musí navíc závodit s časem, aby zastavila řádění vraha v novém případu, který ji zavede hluboko do předměstí-a až na samý pokraj její psychiky. Jessie si uvědomuje, že klíč k přežití najde, jen pokud rozluští svou minulost-minulost, s kterou nechtěla mít už nikdy nic společného. Rychle ubíhající psychologický thriller s nezapomenutelnými postavami a napínavým příběhem, DOKONALÝ DŮM je třetí knihou v nové strhující sérii, která vás přinutí otáčet stránky pozdě do noci. Kniha č. 4 v sérii o Jessie Huntové bude k dispozici již brzy.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky