Hepatologie 2. vydání 2014 (elektronická verze na DVD) - Ehrmann, Jiří (Grada, 2014)
Předložené dílo je podobné monografii z roku 2010 a stejné je i jeho členění na dvě základní části: obecná část a speciální část. Každá kapitola je uzavřena souhrnem, určeným zejména pro klinickou praxi. Hloubka informací je v rozsahu splňujícím nejnáročnější požadavky klinických hepatologů, gastroenterologů, internistů, pediatrů, infektologů apod.
Keywords: Gastroenterologie, hepatologie; Interna