Plavba vzduchem - Vaněk, František, Oldřich (Grada, 2013)
Reprint knihy plný dobových rytin přináší úžasný pohled na dobové poznání "letectví", na to co je dnes samozřejmostí a před třemi generacemi bylo ohromnou výzvou pro odvážlivce. Reprint je doplněn komentářem leteckého historika Pavla Svitáka o počátcích balonového létaní a letecké literatuře v českých zemích.
Keywords: Auto & moto